sâmbătă, 1 martie 2008

O profesoara isi bate elevul ...

Pe libertatea.ro am gasit o stire nu chiar buna. "Elevii si profesorii se bat cu pumnii, la Calarasi", asa suna titlul pus de libertatea unui filmulet din Liceul "Neagoe Basarab" din jud. Calarasi. M-am uitat atent la filmulet si cred ca am vazut bine, de fapt titlul trebuia sa fie "Profesorii isi bat elevii". Profesoara este cea care il loveste, iar el doar o tine de maini pentru a se apara. Ea este singura vinovata. Acum ar trebui sa ne gandim si de la ce a pornit totul, insa orice ar fi, tot nu trebuia lovit elevul. Uitati-va la filmulet si comentati !
PS: Pentru cei de la libertatea, poate modificati articolul si spune-ti exact ce se vede in filmulet!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Orice ai zice imi pare rau dar sunt aproape sigur ca nu sunt de acord cu tine. Tupeul tipului este unul foarte clar si primul lucru care l-as face ar fi sa ii dau o mama de bataie elevului sa se trezeasca putin. Nu mai exista nici un pic de respect la liceu pentru profesori si in acelasi timp si invers este cam acelasi lucru. Profesorul nu are voie sa te dea afara din clasa, nu are voie sa faca chestia asta tu poti pur si simplu sa nu iesi. De asemenea nu are voie sa loveasca elevul dar in cazul individului respectiv, dupa reactia lui ar trebui sa facem o exceptie si sa permitem profesorilor sa ii traga niste palme.

Unknown spunea...

Copii din ziua de azi.....viitori stalpi ai societatii....sunt cam tupeisti. Nu vreau sa generalizez...dar am vazut atatea stri, cum elevul o bate pe profesoara, eleva face sex oral cu profesorul, elevul face sex normal cu o colega in fata colegilor, elevul sparge capul profesorului,....etc etc etc. Ce educatie mai este in invatamantul romanesc. Se duce draq tot de rapa. Suntem condusi de niste "babuini":) si vor sa ne faca sa ajungem ca ei...intr-o tara bananiera