sâmbătă, 9 februarie 2008

Cadouri high-tech de Sfântul Valentin

Fie că ne place sau nu, sărbătoarea Sfântului Valentin îşi face loc în vieţile noastre. Poate v-aţi gândit deja la un cadou pentru persoana iubită. În cazul în care nu aţi făcut-o, siteul francez L`Internaute oferă câteva sugestii.




















Ladybag-ul. Concept inovator destinat mai ales femeilor, acesta poate fi folositor chiar şi bărbaţilor. Această poşetă inteligentă semnalează prin emoticonuri luminoase plasate la exterior lucrurile pe care nu le-aţi pus înăuntru. În plus, un smiley va arăta starea dumneavostră sufletească din fiecare zi.
Memory stick Kandy Duo. Au o capacitate de 512 sau un giga byte şi chiar şi separate aceste două memory stick-uri nu îşi pierd atuurile.
Microfonul trandafir. Relaţiile la distanţă nu sunt prea plăcute chiar dacă se pot transmite mesaje pe internet. Profitaţi de Sfântul Valentin pentru a oferi persoanei iubite un microfon în formă de trandafir şi veţi îmbina utilul cu plăcutul.
Daisy Rock Guitare. Luaţi un pic de rock şi adăugaţi-i un strop de dragoste. Iată o reţetă ideală pentru a petrece Sfântul Valentin ieşi din comun.
Love Mouse. Un mouse care nu vă va lăsa indiferenţi de Ziua îndrăgostiţilor. Este un dar care se potriveşte de minune cu tema sărbătorii şi care este, în acelaşi timp, foarte practic.

Stie careva pe unde se gasesc astea la noi ? Daca da - comment ... multumesc !

0 comentarii: