sâmbătă, 9 februarie 2008

Votati-l pe Pavarotti din Carpati - Costel Busuioc


Sansa imensa pentru un roman de 33 de ani, pe nume Costel Busuioc. Plecat de doi ani in Spania, Costel muncea din greu pe un santier. Asta pana cand, la indemnul prietenilor, s-a inscris la concursul 'Los Hijos de Babel', o competitie in care sunt descoperite talente muzicale.
Inca de la prima sa aparitie, Costel a lasat cu gura cascata audienta, cu o interpretare a unui fragment din tema muzicala 'Carusso'. De atunci, laudele curg valuri.'El este noul Pavarotti' sau 'El este Pavarotti din Carpati', a titrat presa spaniola in urma cu doua saptamani, de la inceputul concursului. Pe site-ul 'Los Hijos de Babel', romanul nostru din Ghilad, judetul Timis, este pe primul loc, fiind votat in egala masura de spanioli si romani, fascinati de vocea lui de aur. In spatele acesteia sta insa o poveste trista, despre supravietuire. Costel are o familie numeroasa, fiind tatal a patru copii. De aceea, in urma cu doi ani, s-a decis sa mearga sa munceasca in Spania ca zidar, pentru a putea a-si creasca micutii. Producatorii emisiunii-concurs sunt uimiti de modestia si de pasiunea cu care Costel munceste pentru a castiga competitia. Daca va fi invingator, Costel va urma lectii de canto cu cei mai cunoscuti profesori din lume si va primi un contract cu o mare casa de productie.
Toti cei care vor sa-l voteze pe Costel Busuioc o pot face pe site-ul : http://babel.rtve.es/votaciones/ sau la numarul de telefon 00 34 905 44 50 33, precum si la SMS cu numarul 7211. Scrieti cuvantul WBABEL urmat de numele 'COSTEL'.

0 comentarii: